2012. november 23., péntek

Harv T. Eker: A milliomos elme titkai - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Vásárlás esetén a leütött terméket Budapesten előre egyeztetett helyszínen, és időpontban személyesen át lehet venni (helyszíni fizetéssel) az ország más területére a Magyar Posta szállítja házhoz.
Szállítási idő: A leütést követően 2-3 munkanap
Termékleírás: Eladó Harv T. Eker: A milliomos elme titkai - A gazdagság belső játszmájának elsajátítása című könyve. A könyv teljesen új, tökéletes állapotú.
Leírás:
Adjon öt percet, és megmondom, milyen anyagi jövő elé néz! Hogyan? Úgy, hogy meghatározom pénzről és a sikerről alkotott gondolati modelljét! – T. Harv Eker Elgondolkodott már azon, miért van, hogy némelyek könnyedén vagyonosak lesznek, míg mások egész életüket anyagi küzdelmek közepette élik le? Vajon a képzettségük, az intelligenciájuk, az ügyességük, az időzítés, a munkaszokások, a kapcsolatok, a szerencse, vagy a szakmaválasztás, netán a befektetések teszik a különbséget? A megdöbbentő válasz: Egyik sem! Ebből az életeket megváltoztató könyvből az olvasó megtudhatja, miként ismerheti fel és módosíthatja saját pénzrőlés sikerről alkotott gondolati modelljét úgy, hogy az megnövelje jövedelmét, és anyagilag függetlenné tegye.



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2012-12-12 22:21
. Harv T. Eker: A milliomos elme titkai - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése