2012. november 24., szombat

Neal Stephenson: Gyémántkor I-II. - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Vásárlás esetén a leütött terméket Budapesten előre egyeztetett helyszínen, és időpontban személyesen át lehet venni (helyszíni fizetéssel) az ország más területére a Magyar Posta szállítja házhoz.
Szállítási idő: A leütést követően 2-3 munkanap
Termékleírás: Eladó Neal Stephenson: Gyémántkor I-II. című könyve. A könyv teljesen új, tökéletes állapotú.
Leírás:
"A gyémántokban erős kötések sűrű hálózata teherbíró, könnyű és merev anyagot hoz létre. Ami azt illeti, a kőkor, a bronzkor és az acélkor mintájára, amelyeket az adott időszak legjellemzőbb, emberi használatban lévő anyagairól kereszteltek el, azt a korszakot, melybe most készülünk belépni, gyémántkornak nevezhetnénk. " (Ralph Merkle nanotechnológia-kutató, 1997)
Száz évvel később járunk, egy olyan világban, melyet a nanotechnológia gyökeresen átalakított. Automaták állítanak elő mindent az élelemtől a ruházatig, az újságok okospapíron megjelenített, személyre szabott hírforrások, a városok saját immunvédelemmel rendelkeznek, és a mesterséges gyémánt az egyik legolcsóbb és legtartósabb építőanyag. Az emberek ugyanakkor a múltat idéző, szigorú kasztrendszerben élnek, vallásuk, politikai hovatartozásuk, kulturális preferenciáik és természetesen vagyoni helyzetük alapján tagozódva.
Nell a legalacsonyabb rendű munkásosztályba született, ahonnan a fennálló társadalmi rend szerint nincs kiút. A kislány kilátástalan élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor négyéves korában kezébe kerül egy arisztokrata gyermekeknek szánt tankönyv. Ennek leckéi felnyitják szemét környezete csodáira és megértetik vele, hogy csak úgy viheti valamire, ha sorsának alakítását saját kezébe veszi.



Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Az aukció vége: 2012-12-13 20:51
. Neal Stephenson: Gyémántkor I-II. - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése