2012. október 23., kedd

I AM NOT szabadidő nadrág L-es AZONNAL - Jelenlegi ára: 6 690 Ft


I AM NOT 
ÚJ MÁRKA! CSAK CSAJOKNAK!
Egy hazánkban még nem ismert új márkát ajánlok a figyelmedbe, ami megjelenése pillanatától fogva rendkívül közkedvelt lett a fiatalok körében. Stílusban és minőségben a legmagasabb kategóriát képviseli. Várhatóan idén nyáron dobják piacra Amerikában. Jelenleg még kereskedelmi forgalomban nem kapható. Kísérleti stádiumban- bevezető, kedvezményes áron szerezheted be! KORLÁTOZOTT MENNYISÉG!
Eddigi felmérések alapján az I AM NOT vásárlók 99, 8%-a elégedett volt a termékkel.  Remélhetőleg nagyon rövid időn belül a legkeresettebb márkák egyike közé fog tartozni.  
Nézz szét a kínálatomban, próbáld ki bátran, legyél te az elsők között! Nem fogsz csalódni!
I AM NOT női egyedi csípő szabadidőnadrág. Passzés derék, és gumírozott boka résszel. Fekete színű.  Derekánál gumis, ezért még nyúlik, megköthető.  Új, címkés, minőségi 100% pamut.  Lentebb megtekinthető az összes fotó!  
méretek:
derék: 74- 94 cm-ig nyúlik
csípő: 92-96 cm
ülep: 20 cm
ülep hátul: 26 cm
belső szárhossz: 75 cm
hossz: 95 cm
A termék készleten van, az utalás beérkezését követően a csomagot még aznap postára adom. Kérlek a méreteket vedd figyelembe, mert méretprobléma esetén nem mindig van lehetőségem raktárkészletről a terméket kicserélni. A vásárolt ruhaneműt csak címkés, csomagolt, eredeti állapotában veszem vissza.   Személyes átvétel Nyíregyházán lehetséges.
Tekintsd meg kérlek a többi aukciómat,  kiváló minőségű termékeim elérhető árakon vásárolhatóak meg. Folyamatos AKCIÓK,  naponta feltöltött 1ft-os aukciók!



Jelenlegi ára: 6 690 Ft

Az aukció vége: 2012-11-10 23:11
. I AM NOT szabadidő nadrág L-es AZONNAL - Jelenlegi ára: 6 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése