2012. október 28., vasárnap

Mesterek labirintusa - Ravensburger - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


A klasszikus furfangos labirintus mintájára készült, annak nagy sikerét meglovagolva. Gyönyörű a kivitelezés! A játék keveset nagyon újszerű, hiánytalan.
MESTEREK LABIRINTUSA - Újszerű
Tartozékok:  1 játéktábla, 34 labirintus kocka, 21 számozott zseton, 4 bábu, 12 varázspálca, 21 titkos recept kártya
Egy ősi kastély romjainak dohos mélyén rejlik a mítikus labirintus. Itt, a labirintusban a mozgó falak között varázslók járnak a varázsszereik összetevőik után kutatva.
Neked is van egy titkos varázsrecepted, ami a varázslók mesterévé tehet. De meg tudod szerezni az összetevőket?  
21 varázs tárgy rejtőzik a  labirintusban, de csak számozott sorrenben lehet őket összegyűjteni. Aki az 1-es számú tárgyat először megszerzi megtarthatja azt, és ezután minden varázsló a 2-es számú tárgy megszerzéséért versenyez.
Minden lépésnél a labirintus változik, új utakat nyit meg vagy meglévőket zár le. Figyelem! Könnyen el lehet tévedni a válozó folyosók között! De ha megszerzed azokat a hozzávalókat, amire szükséget van, és megakadályozott a többi varázslót, hogy azok begyűjtsék azokat, amikre nekik van szükségük, akkor te gyűjtheted be a legtöbb pontot és te lehetsz a varázslók mestere.
Magyar szabállyal.
Átvehető: Budapesten a IX. ker. -ben (közel a Körúthoz és a Kálvin térhez) / vagy Veresegyházán / vagy postai úton ajánlott levélként
Nagyon sok márkás társasjáték az aukcióim között!
Az alkudozók kérem kíméljenek!



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-15 12:45
. Mesterek labirintusa - Ravensburger - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése