2013. január 20., vasárnap

Everton profi síkabát,L-es ,Recco radar benne! - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Szép állapotban, csak a legalján a tépőzáron a kézfejnél van rajta egy kis használati nyom,, vízhatlan! a varrások mentén speciális ragasztással elátott belül, viharkapucni behúzózsinórral és állítható több helyen méretre de szükség esetén le is lehet venni, hónaaljba zipzáras szellőzővel, belül moboltartó zseb+ másik oldalt belsőzseb, 2 külsőzseb 1 mellzseb,, alján hófogóval belül, a karján síbérlettartó zipzáras zseb, alján behúzózsinóros méretre igazítható.... a mért ujja hossza a nyaktól mérve értendő, a gerinc vonalán speciális termós betét,
alján hófogó és tépőzáráasan nyitható,
élénk narancssárga-citromsárga, foltmentes, kopásmentes alig használt állapotban, bélelt, meleg!
pk 1130 ft ajánlottan. m-L közötti méret, cimke szerint 42-es
RECCO kereső rendszer...
... egy esély lavina után
A RECCOŸ Rescue System fejlett radar technológiás rendszer, amely az áldozat gyors és sikeres megtalálását segíti egy hegyi lavina veszély esetén. RECCOŸ egy passzív rendszer, ami azt jelenti, hogy a szerkezetnek nincs szüksége erőforrásra, tehát nincs szükség azt ki vagy bekapcsolni.
A RECCOŸ egy lavinamentő-rendszer, amit világszerte 600-nál több bányamentő-szervezet hasznosított hatékonyan a lavina-betemetések helyszínén.
A két részes rendszer egy RECCOŸ detektorból áll, amit szervezett mentőcsoportok használnak a keresés során, és egy olyan RECCOŸ reflektorokból, amiket ruházatba, sisakokba, védelmi felszerelésekbe vagy sícipőkbe integrálnak. A reflektort véglegesen ráragasztják, vagy beleépítik a termékbe így nem igényel felkészülést a használatra és nincs szüksége elemekre, hogy működjön.
A RECCO rendszer megkönnyíti a mentők gyors, szervezett keresését és egyel több esélyt ad síelőknek és snowboardosoknak arra, hogy időben megtalálják őket egy lavina után.
Ausztriában már minden felvonónál ki van táblázva hogy Recco keresőrendszerrel keresnek eltűnt személyeket!



Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az aukció vége: 2013-02-08 19:14
. Everton profi síkabát,L-es ,Recco radar benne! - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése