2012. december 21., péntek

Vujity Tvrtko-Pokoli történetek-A királynő beszéde - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Vujity Tvrtko lebilincselően izgalmas könyve bebizonyítja: kellő akarattal és kitartással nincs lehetetlen!
Megismerhetik Weisz Fanni felemelő történetét. A bűbájos szépségkirálynőt kislánykorában sokszor megalázták, bántották, csúfolták azért, mert nem hall. Elhitették vele, hogy kevesebbet ér másoknál, ezért szégyenében soha nem szólalt meg. A királynő beszéde egy szívet melengető barátságnak és a lány elképesztő harcának krónikája, melynek végén az addig némának hitt Fanni saját hangján mondott beszédet a Parlamentben. Ezt követően Tvrtkóval nyakába vette a világot; eljutottak a Föld egyik legnyomorúságosabb helyére, a pokol szigetére, ahol minden képzeletet felülmúló kalandokba csöppentek, és megkóstolták a hírhedt haiti sárpogácsát is.
A riporter nyomozásba kezdett, hogy leleplezze az afrikai levélcsalók elképesztő trükkjeit, és bemutassa a pórul járt magyarokat, akik rengeteg pénzt fizettek nem létező kameruni papagájért, namíbiai gyémántbányáért, menekülttáborban sínylődő menyasszonyért és még sok minden másért.
Megismerhetik a szerelemféltésből megölt golfbajnoknő tragikus történetét, a lakásmaffia módszereit, hallhatják a parkolóhelyek barbárjainak kifogásait. A riporter elutazott a "szomorú városba", Szrebrenicába, hogy megmutassa, mire képes az ember, ha megszállja a gonosz.
Különleges fejezet zárja a könyvet: Tvrtko találkozott a kéz és láb nélkül született Nick Vujiciccsal, aki őriz egy pár saját bőrcipőt arra az esetre, ha csoda történne vele. A boldogság nagykövete világszerte hirdeti, minden ember győztes lehet. Csak akarni kell!
Pokoli történetek - A királynő beszéde
Nemcsak humorral, kalandokkal és izgalmakkal teli könyv, sokkal több annál!
Megjelenés : 2012.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 384
Méret [mm] : 144 x 215 x 28
Tömeg [g] : 680
Bolti ára: 3 490 Ft
Banki adatok:



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-18 20:05
. Vujity Tvrtko-Pokoli történetek-A királynő beszéde - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése