2012. december 10., hétfő

Virágos Szodalit fülbevaló SWAROWSKI-val! - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Eladó a képen látható gyönyörű Szodalit golyókból készített Virágos fülbevaló. Ezzel a fülbevalóval biztos kitűnsz majd a tömegből!; )
A fülbevalón lévő gyöngyök:
4mm-es Szodalit golyó
2mm-es kék kásagyöngy
4mm-es Királykék akril gyöngy
 
A virágos medálon EREDETI SWAROWSKI kristályok vannak! A kristályok Mélytenger kék színűek és 1, 8mm nagyságúak. Gyönyörű darab!  
A fülbevaló alapja ALLERGIA MENTES ezüstözött fémből készült! Kérésre Valódi 925-ös jelzésű fülbevalóalapra teszem. (de ez +300Ft plussz költséget jelent! )
A fülbevaló teljes hossza: 73mm
POSTAKÖLTSÉGET MOST ÉN ÁLLOM!!: )
Nézd meg a többi termékemet is, hátha találsz még valamit, ami igazán megfog!: ) Én szeretem az alkotásaimat, amik kikerülnek a kezem alól, és az értékeléseimből is láthatod, hogy mások is nagyon megvannak elégedve a kapott ékszerekkel!; ) volt, aki még külön levelet is írt, mert annyira meg volt elégedve a munkámmal. Idézem is a szavait:
"Megérkezett a karkötő, kifogástalan és gyönyörű! Köszönöm! " (woodoo84) felhasználó írta: ) Köszönöm ezúton is az Ő és a Többiek dícséretét.  Örülök, ha másnak is örömet okozok azzal, amiben én is az örömömet lelem!: )  
Egyedi Kérésed van? Vagy egyedi ötleted? Szeretnél Valami igazán újat, de nincs aki elkészítse Neked? Írd le Álmaid, Vágyaid ékszerét, és én mindent megteszek, hogy valóra váltsam!; )
Ha bármi kérdésed van a termékkel kapcsolatban, nyugodtan írj!
MINDEN kézzel készített termékemre ÉLETTARTAMI GARANCIÁT VÁLLALOK!


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2012-12-16 22:43
. Virágos Szodalit fülbevaló SWAROWSKI-val! - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése