2012. december 16., vasárnap

Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban - Jelenlegi ára: 900 Ft

Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban
Sorozatcím: Kulcs könyvek
Raktári szám: 005130
ISBN: 9637423362
Kiadás éve: 1994
Kiadó: Bagolyvár könyvkiadó
Méret: 140*200 mm, 240 oldal
Állapot: papírkötés, jó
A huszonkilenc éves Frank Bettger még súlyos anyagi gondokkal küszködő, sikertelen ember, aztán néhány év leforgása alatt már Amerika egyik legeredményesebb biztosítási üzletkötője.
Mit a titka ennek a bámulatos sikernek? Az a módszeresség, ahogyan nagy példaképének, Benjamin Franklinnek tanácsaiból kiindulva nekilátott, hogy kiszűrje, tökéletesítse és következetesen alkalmazza a gyakorlatában bevált üzletkötési technikákat. Az eredmény: megsokszorozott jövedelem, a jól végzett munka öröme, majd később ez a könyv.
Az Üzletkötés a gyakorlatban minden sorából süt, hogy olyan ember írta, aki a terepen próbálta ki mindazt, amit követésére ajánl.
A szerző:
- lépésről lépésre követi az üzletkötés menetét, és azt, hogy az egyes lépéseknél milyen technikák biztosítják a sikert.
Ennél azonban sokkal tovább megy. Mivel tapasztalatból tudja, hogy a sikeres alkalmazásához nem elég csupán megérteni egy technikát, hanem a rutin szintjén kell uralnunk azt, a könyv végén
- bemutatja az önszervezésnek azt a módszerét, amellyel bárki kialakíthatja magában a szokásokat, amelyek szakmájának kiváló mesterévé teszik - legyen bármi is ez a szakma.
A szerző ezekkel a sorokkal zárja könyvét:
"... igyekeztem... csak olyan elvekről írni, amelyek sosem változnak. Elsősorban az életbiztosítási szakmáról írtam... de remélem, hogy gondolataim, ötleteim többsége olyanok számára is használható, akik nem életbiztosítást, hanem mást adnak el.
Nem távozhatom a sírba úgy, hogy a világnak ne mondjam el a sztorimat. Kötelességem volt időt szakítani arra, hogy írjak dolgokról, amelyeket nagy emberek hagytak rám, és amelyeket át akartam adni az utánam jövőknek, ahelyett, hogy magammal vinném őket a sírba. "
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Pápán, Sopronban, Debrecenben és Budapesten az I. kerületben - költségmentes
- előreutalással OTP-s számlaszámra a könyv súlyának megfelelően, a postai díjszabás alapján
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 220 Hírlapboltjában - 750 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába egységesen 2 euróért



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-04 05:27
. Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése