2012. december 16., vasárnap

DVD Álmaimban Argentina - Jelenlegi ára: 400 Ft

Eredeti lemez
 
Szinkronizált
Tartalom:
Az 1970-es évek Argentínájában javában tart a háború. Cecilia Ruedát, a szókimondó újságírót, aki éppen a civilek eltűnéséről készül tényfeltáró cikkeket írni, elrabolja a Videla kormány. Cecilia férje, Carlos és a lánya, Teresa kétségbeesetten próbálják megtalálni az asszonyt. Carlosnak azonban különös víziói támadnak, és hamarosan rájön, hogy látnoki képességei vannak. Elég megérintenie egy embert, és máris látja, hogy mi történt annak eltűnt szerettével. A hír gyorsan terjed, és egyre többen fordulnak Carloshoz annak reményében, hogy valamit megtudhatnak rokonaikról. A férfi egy esetben nem tud semmilyen jelet sem kapni, amikor saját feleségéről szeretne valamit megtudni. Hamarosan azonban a kormányhoz is eljut a látnok híre és megkezdődik a hajsza Carlos és társai után.
A lemezt videotékából vásároltam meg.
A kép csak illusztráció, a tényleges DVD borító esetenként eltérhet az aukcióban szereplőtől.
 
 
Kedves Érdeklődő!
Szépen kérlek a termékeimmel kapcsolatos kérdéseidet legyél szíves még licitálás előtt feltenni!
Minden kérdésre igyekszem a legrövidebb időn belül kimerítően válaszolni.  Licitet viszont nem törlök, és azt, aki a megnyert terméket nem veszi át (vagy legalább az értékét nem vásárolja le) negatívval értékelem.
Kérlek tehát, csak akkor licitálj a termékemre, ha biztos vagy benne, hogy szükséged van rá.  
A fentiek nem vonatkoznak arra az esetre, hogy ha az átvételnél olyan hibát találsz a termékben, melyre az aukció kiírásánál esetleg elfelejtettem felhívni a figyelmet. Iyen esetben természetesen következmények nélkül elállhatsz az üzlettől.
Ajánlom figyelmedbe az "Ismerj +" oldalamat is, ahol, sok fontos információt szerezhetsz rólam, és termékeimről.
Megértésedet köszönöm!



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2013-01-02 22:51
. DVD Álmaimban Argentina - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése